lauantai 22. kesäkuuta 2019

Niagara Falls


Aamulla nautimme perusaamiaisen Albanyssä ja käänsimme auton keulan kohti seuraavaa varsinaista kohdettamme Niagara Fallssia.  Ajoaika oli hulppeat viisi tuntia, muutamalla pysähdyksellä. Olimme varanneet majoituksen Super 8 motellista Canadan puolelta, koska sieltä näkymä putouksille oli kuulemma parempi kuin Usan puolelta. Muut kriteerit hotellien valinnalle ovat olleet koko reissulla ilmainen parkkipaikka, aamupala, wifi ja uima-allas. Mutta aina tulee yllätyksiä - tällä kertaa se, että hotellissa oli kyllä uima-allas, mutta ei vettä. Canadassa kun ei kuulemma altaita täytetä kuin kesällä...


Ensi töiksemme lähdimme katsomaan tien toisella puolella olevaa Niagara puistoa. Minä olin niin innoissani ja vaikuttunut tulevasta, että halusin heti ponkaista kaapelihissillä katselemaan näkymiä Niagara joensuistoon, vaikkei itse putouksista vielä ollut tietoakaan. Illalla kävimme vielä syömässä hyvässä japanilaisessa ravintolassa.




Pasi kävi jo illalla lenkillä katsastamassa putoukset, minunkin piti lähteä mukaan, mutta lapselle iski vatsatauti. Tämän vuoksi koko Niagarn putokuset jäivät hieman pintaraapaisuksi, kun jouduimme seuraavana päivää niitä useammassa kokoonpanossa katsastamaan. Itse halusin kävellä noin neljän kilometrin matkan putouksilta takaisin hotellille, että sain samalla ihailla Canadan taloja ja istutuksia.



 Koska emme koko porukalla päässeet hotellihuonetta pidemmälle, niin päädyimme vaihtamaan hotellia Usan puolelle uima-altaan perässä.  Allas virkisti potilaankin ja ilta meni mukavasti pulatessa. Illalla kävimme vielä pika pikaa Pasin kanssa katsomassa putoukset iltavalaistuksessa. 
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti