tiistai 19. syyskuuta 2006

Lautasellinen antipastoa

Antipastolautanen

Kahdeksalle

1 prk grillattuja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 prk artisokkaa yrttiöljyssä
1 prk grillattua paprikaa öljyssä
1 prk mustekala-äyriäissalaattia öljyssä
400 g Pecorino Fresca -juustoa

Salaatti
100 g rucolaa
350 g keitettyjä härkäpapuja
kourallinen basilikanlehtiä
0,5 prk mustia pieniä kivettömiä
salaattioliiveja liemineen

Paahdettua maalaisleipää

Valuta valmiit antipastotuotteet. Ota öljyliemi talteen kasvissäilykkeistä. Sitä voi käyttää salaattiöljynä. Leikkaa juusto tasakokoisiin, paksuhkoihin viipaleisiin. Asettele ainekset yhdelle isolle tai usealle pienelle lautaselle. Valmista salaatti sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarjoile vastapaahdetun maalaisleivän kera.

(Stockmannin reseptipalvelu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti