Antipastolautanen
Kahdeksalle
1 prk grillattuja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 prk artisokkaa yrttiöljyssä
1 prk grillattua paprikaa öljyssä
1 prk mustekala-äyriäissalaattia öljyssä
400 g Pecorino Fresca -juustoa
Salaatti
100 g rucolaa
350 g keitettyjä härkäpapuja
kourallinen basilikanlehtiä
0,5 prk mustia pieniä kivettömiä
salaattioliiveja liemineen
Paahdettua maalaisleipää
Valuta valmiit antipastotuotteet. Ota öljyliemi talteen kasvissäilykkeistä. Sitä voi käyttää salaattiöljynä. Leikkaa juusto tasakokoisiin, paksuhkoihin viipaleisiin. Asettele ainekset yhdelle isolle tai usealle pienelle lautaselle. Valmista salaatti sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarjoile vastapaahdetun maalaisleivän kera.
(Stockmannin reseptipalvelu)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti